/Bacaan Menarik

KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN PELEMBAB DI WAKTU MALAM

Assalamualaikum, salam hujung minggu semua, bonda nak share sini pulak topik yang bonda share beberapa hari lepas di page fb khalila . "Kenapa kita perlu pakai pelembap sebelum tidur." Ramai yang pandang remeh perkara ni. Tidak kurang juga yang malas nak bersusah payah nak pakai pelembab bila mata dah mengantuk. Jangan menyesal di kemudian hari tau! [...]

BETUL KE KULIT BERMINYAK TAK PERLUKAN PELEMBAB??

Jangan keliru ya!! Kulit berminyak seperti juga kulit kering atau normal, tetap memerlukan moisturizer atau pelembab. ketika cuaca panas pori-pori kulit akan terbuka manakala sebaik memasuki ruangan yang berair cond atau suhu tiba-tiba bertukar dingin, pori-pori akan menutup. Keadaan ini akan membuat lapisan kulit dalam 'terpaksa' menghasilkan minyak sebagai respon terhadap perubahan suhu. Minyak yang [...]

By |October 11th, 2017|Bacaan Menarik, BLOG|0 Comments

Serum berasaskan Aloevera

Serum khalila ni berasaskan bahan utamanya aloe vera.. Pada yang dah dengar akak cerita kat ikimfm tadi kenapa kami pilih aloevera sebagai bahan utama kebanyakan item khalila Aloevera ni Bagus sgt tau. Banyak sangat manfaat lidah buaya ni. Bukan sahaja untuk wajah malah manfaat lidah buaya seluruh tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki. Tak [...]

By |September 19th, 2017|ALOEVERA, Bacaan Menarik, bahan organik, BLOG, detail produk, SERUM|0 Comments

MIRACLE SERUM BY KHALILA

SETITIK SAHAJA BAGAIKAN BOTOX SELURUH WAJAH!     Dengan bauan epal yang sangat wangi. Hari anda tak sempurna tanpa setitik serum ini. MIRACLE SERUM BY KHALILA untuk seluruh badan anda tau!  Pemakaian di wajah untuk:- Menaikkan pipi yang jatuh dan mengembalikan kemanisan senyuman anda! Melembapkan kulit yang super kering Mengecilkan pori wajah Mengurangkan jeragat serta [...]

MANFAAT ALOEVERA – SEMUA DALAM SATU

Kenapa kami pilih ALOEVERA dalam kebanyakan item kami.. Banyak sangat manfaat lidah buaya ni. Bukan sahaja untuk wajah malah manfaat lidah buaya seluruh tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki. Lidah buaya adalah tanaman yang memiliki banyak manfaat untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit wajah anda kerana mengandungi begitu banyak nutrisi. Gel Lidah buaya secara [...]

Apakah Sodium laureth Sulfate (SLS)

JOM PERIKSA LABEL KOSMETIK ANDA.. Ada Sodium Lauterh Sulfate tak?? Tahu tak... Sodium laureth sulfate tu adalah sejenis ibu sabun yg selalu digunakan sebagai pencuci lantai😲😲😲😲 *KHALILA MIRACLE SKINCARE Bebas dari Sodium Lauterh Sulfate Bahaya Sodium Laureth Sulfate pada kosmetik ===================================== Bercakap mengenai bahan berbahaya tidak hanya terbatas bahaya merkuri pada kosmetik saja yang ternyata [...]

By |August 14th, 2016|Bacaan Menarik, BLOG|2 Comments

Kosmetik Murah Vs Kosmetik Selamat

Ramai kaum wanita khususnye sanggup tanggung risiko untuk cantik & bagi yang ada modal besar sanggup berbelanja besar hanya untuk dapatkan hasil yang cepat @ mungkin juga kerana jenama sesuatu produk tu 'branded' katekan, tak kisah walaupun perlu sakit sekalipun.. Dan ada juga yang tak kurangnya memilih yang murah & tertarik dek kerana iklan [...]

By |April 17th, 2016|Bacaan Menarik, BLOG|0 Comments