/Tag:Miracle Serum By Khalila

KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN PELEMBAB DI WAKTU MALAM

Assalamualaikum, salam hujung minggu semua, bonda nak share sini pulak topik yang bonda share beberapa hari lepas di page fb khalila . "Kenapa kita perlu pakai pelembap sebelum tidur." Ramai yang pandang remeh perkara ni. Tidak kurang juga yang malas nak bersusah payah nak pakai pelembab bila mata dah mengantuk. Jangan menyesal di kemudian hari tau! [...]

Khalila Miracle Skincare Set

Satu set mengandungi Khalila Miracle Foam Cleanser dan  Khalila Miracle Day/Night Cream. Set ini merupakan set paling asas untuk ‘home treatment’. HOME TREATMENT ini adalah penjagaan asas wajah yang WAJIB kita lakukan walaupun kita hanya duduk di rumah iaitu mencuci wajah dan merawat/mengawal kelembapan wajah setiap hari bermula dari awal pagi hinggalah sebelum tidur. Miracle Skincare Set ini hanya mengandungi 2 item asas iaitu:- -MIRACLE FOAM CLEANSER 50ML -MIRACLE DAY/NIGHT CREAM 10G Set ini sangat menepati citarasa wanita moden yang bekerja yang sangat pentingkan masa.PERCAYA TAK?ada pengguna yang hanya keluar ke pejabat atau berlibur dengan set asas ini. Satu pencuci dan satu krim yang boleh pakai bila-bila masa.Masukkan dalam beg tangan dan JOM KELUAR!! […]

Serum berasaskan Aloevera

Serum khalila ni berasaskan bahan utamanya aloe vera.. Pada yang dah dengar akak cerita kat ikimfm tadi kenapa kami pilih aloevera sebagai bahan utama kebanyakan item khalila Aloevera ni Bagus sgt tau. Banyak sangat manfaat lidah buaya ni. Bukan sahaja untuk wajah malah manfaat lidah buaya seluruh tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki. Tak [...]

By |September 19th, 2017|ALOEVERA, Bacaan Menarik, bahan organik, BLOG, detail produk, SERUM|0 Comments

MIRACLE SERUM BY KHALILA

SETITIK SAHAJA BAGAIKAN BOTOX SELURUH WAJAH!     Dengan bauan epal yang sangat wangi. Hari anda tak sempurna tanpa setitik serum ini. MIRACLE SERUM BY KHALILA untuk seluruh badan anda tau!  Pemakaian di wajah untuk:- Menaikkan pipi yang jatuh dan mengembalikan kemanisan senyuman anda! Melembapkan kulit yang super kering Mengecilkan pori wajah Mengurangkan jeragat serta [...]